sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

HOLLYWOOD VAMPIRES

Lontoon matkan jälkeen jäimme suoraan viikonlopuksi Helsinkiin. Helsingin Kaisaniemessä järjestettiin Hollywood Vampiresin konsertti, jota Alice Cooper fani ei tietenkään voinut ohittaa. Ensimmäinen lämppäri lopetti juuri, kun tulimme paikalle, mutta ehdimme näkemään Local Bandin ja Michael Monroen keikat.




Odotukset Hollywood Vampiresin konserttia kohtaan ei kuitenkaan olleet kovin korkealla, sillä Vampyyreillä on ollut toisella Euroopan kiertueellaan aika huono soittolista. En liiemmin pitänyt Helsingin soittolistastakaan, mutta toki oli mukava nähdä Alice Cooper lavalla.

Hollywood Vampires on saanut nimensä 70-luvun alussa vaikuttaneen samannimisen juomakerhon mukaan, jonka jäsenistä suurin osa on ollut pitkään jo mullan alla. Ilmeisesti Joe Perrykin piipahti aikoinaan juomakerhossa ja siitä syntyi myöhemmin idea bändille, johon kuuluu lisäksi näyttelijä Johnny Depp. Bändin muut jäsenet ovat sessiomuusikoita, mainittakoon Alice Cooperin omassa bändissä soittavat kitaristi Tommy Henriksen ja Glen Sobel.

Itse en ollut liiemmin innoissaan nähdessäni Johnny Deppin lavalla, mutta onneksi hän teki monta nuorta tyttöä onnelliseksi, jotka itkivät keikan jälkeen, koska Johnny oli niin ihana!


















Toivottavasti näen seuraavan kerran Alice Cooperin oman bändinsä kanssa lavalla giljotiinin - en Johnny Deppin kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti