tiistai 1. huhtikuuta 2014

HELLO AMERICA!

Pitkän päivän jälkeen olemme vihdoin saapuneet mieheni kanssa ensimmäiseen määränpäähän; Holiday Inn Express Kennedy Airport lentokenttähotelliin. Kävimme viimeksi kahdeksan vuotta sitten Amerikassa ja odotamme innolla, mitä tämän kertainen matka tuo tullessaan. Vietämme New Yorkissa toistaiseksi vain yön ja jatkamme aamulla matkaa Miamiin. Palaamme New Yorkiin myöhemmin takaisin.

Pääsimme hotellille kätevästi lentokentältä hotellin omalla shuttlebussilla. Meille tungettiin heti iso läjä take away ravintoloiden esitteitä, jos haluamme tilata hotellille ruokaa, mutta meille riitti hyvin hotellin tarjoama pieni iltapala. Olisimme halunneet käydä pienellä kävelyllä, mutta matkamme tyssäsi lyhyeen - Jamaican kaupunginosaa ei ole suunniteltu jalankulkijoille. Tsekkasimme naapurissa olevan koulubussivarikon ja palasimme takaisin.

Näkymä hotellin ikkunasta
Take away ruokaa olisi tarjolla moneen lähtöön
Koulubussivarikko hotellin naapurissa
Aamulla on herätys neljältä, viideltä aamupalalle ja kuudelta kohti lentokenttää. Uudet seikkailut odottavat!

2 kommenttia:

  1. Mukavaa matkaa ja hienoa että päivität reisun päältä!

    VastaaPoista
  2. Parhaani mukaan yritän kirjoittaa kuulumisia ja tunnelmia reissustakin - ongelmana on vain kehnot nettiyhteydet ainakin tämän hetkisessä kohteessa Miami Beachillä. No, kaikki aikanaan!

    VastaaPoista