torstai 2. tammikuuta 2014

NINE INCH NAILSIN PALUU JA ROCK EN SEINE

Vuonna 2005 varasimme siskoni kanssa liput Pariisin Le Zenithiin Nine Inch Nailsin konserttiin. Konsertin piti olla meidän elämämme ensimmäinen NIN keikka, sillä bändi ei ollut koskaan konsertoinut Suomessa ja päätimme lähteä sen takia maailmalle. Pian lippujen hankkimisen jälkeen Nine Inch Nails julkaistiin yhdeksi Provinssirockin pääesiintyjistä, mikä tiesi sitä, että näkisimme Nine Inch Nailsin kahdesti viikon sisällä ja Pariisin keikasta tulisikin meidän NIN keikka #2.

Vuonna 2007 koimme NIN keikat #3-7 reissaamalla Suomessa ja Skandinaaviassa ja myöhemmin vuonna 2009 sanoimme Nine Inch Nailsille hyvästit Wave Goodbye jäähyväiskiertueella Euroopassa. Ehdimme nähdä muutaman vuoden aikana yhteensä yhdeksän konserttia.

Nine Inch Nails teki paluun 2013, mutta ikävä kyllä Suomi ei tälläkään kertaa mahtunut kiertueen kalenteriin. Päätimme siskoni kanssa tehdä paluun Pariisiin ja ostimme päivälipun Rock en Seine festareille, jotka järjestetään ihan Pariisin keskustan ulkopuolella.

Rock en Seine festareille oli helppo matkustaa metrolla mennen tullen. Perille päästyämme seurasimme väkijoukkoa festarialueelle, joka oli asemalta kävelymatkan päässä.

Virran mukana matkamme käy
Rock en Seine järjestiin Parc de Saint-Cloud puistossa, jota pidetään yhtenä Euroopan kauneimpana puistona. Alueella oli paljon vanhoja patsaita, jotka oli aitaamalla suojattu festarikävijöiltä. Patsaita lukuunottamatta en osannut ajatella, että alue olisi muuten mitenkään merkittävä.

Erilainen festarimiljöö
Odottelua päälavan edessä
Bändiä voi odotella kirjaa lukemallakin

Odotus ja matkamme palkittiin meidän kymmenennellä Nine Inch Nails keikalla. Olen nähnyt parempiakin NIN keikkoja, mutta ei tämäkään keikka huono ollut. Jälleen on jotain mitä odottaa. Nimittäin seuraavaa Nine Inch Nailsin Euroopan kiertuetta!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti